Saiz Tour | Transport de persoane. Bilete de autocar.

Agentii de Rezervare
Autocares Saiz Tour
Idioma Español Saiztour.es Idioma Rumano Saiztour.ro
 
Acasa | Companie | Destinatii Spania, Italia, Romania | Agentii Saiz Tour
Companie
Despre Noi
Parc Auto
Evenimente
 
 
Acasa / Companie /

Despre Noi

Infiintata in 2003, firma de transport international de persoane, cu sediul central in Bucuresti are o mare experienta in acest domeniu . Experienta firmei este garantata de actionariatul firmei care este reprezentat de catre firma Autotransportes Saiz Tour S.L., cu sediul in Barcelona. Fondata in 1965 aceasta are peste 40 de ani de experienta in transportul de pasageri in Spania, realizand atat servicii locale dar si de curse lungi, nationale si internationale.

In iunie 2002,s-a realizat primul transport de calatori in Romania, acum aceasta cursa efectuandu-se zilnic. Saiz Tour se dedica in totalitate transportului de calatori. Detinem garaje si locatii proprii ,aflate in San Juan Despi,intr-o zona foarte buna,care comunica cu Barcelona cu acces direct la Autopista si Aeroport. In acest moment,rezervarile pentru calatorie se pot face la peste 27 agentii in Spania si peste 30 agentii in Romania.
 
Saiz Tour ofera plecari zilnice de luni pana sambata,destinatiile in Spania fiind peste 140 iar in Romania peste 90 de localitati. Departamentele firmei: Trafic si Comercial, complet informatizate,contribuie 24 ore pe zi,la buna desfasurare a activitatii,colaborand in fiecare moment cu clientii la fiecare solicitare.

Echipa noastra va sta la dispozitie 24 de ore pe zi:

Departamentul comercial: cu o experienta vasta dedicata transportului de calatori.

Soferii: Siguri si profesionisti,in contact direct si permanent cu sediile centrale furnizand informatii,asigurand operativitate.

Asistenta: O echipa de mecanici si angajati de serviciu (peste 80 de specialisti) asistand 365 de zile pe an autocarele, pentru ca siguranta si comoditatea calatorilor sa fie la cele mai inalte standarde.

Putem rezuma serviciile firmei fata de clienti in trei cuvinte definitorii: SIGURANTA; COMODITATE SI EFICIENTA.

 
 
Servicii: - transport cu autocar in España si Romania - transportator persoane pasageri - conditii de calatorie- A.N.P.C.
2015© SAIZ TOUR